Vi har varit på turné og har kommit lätt på sné finns det ingen som kan säga var vi är?

 
 
 
 

Solig helg här i stavanger känns som om våren lätt börjar smyga sig fram! och de välkomnar vi med öppna armar, alltid skönt när det går mot sommaren. Vi har flyttat till en ny lya och där fanns inte mycket möbler, våra sovrum består endast av varsin säng så vi bestämde oss för att göra något riktigt svenskt och åka till IKEA.

 Så jag och Josefin spenderade fredagskvällen med att plocka på oss både behövliga och ikke behövliga ting. Efter all shopping tog vi bussen hem i kvällsmörkret, kom till Byterminalen i stan men beslöt oss för att fortsätta färdas med buss så vi skulle slippa gå så långt med allt vi hade att bära.

 Dock tog vi en buss som vi inte riktigt hade koll på vart den skulle stanna och vart vi då skulle kliva av för att få nära hem vi viste bara att den gick åt rätt håll. Så vi råkade åka förlångt och hamnade ute på en ö, så beslöt oss för att hoppa av och gå över vägen och ta en ny buss i motsatt riktning.

Den gick dock endast en gång i timmen så Jossan sa vad fan vi har inte lust att ha fredagsmyset i en busskur nu liftar vi. Jag skrattade åt henne men tyckte det var jätte kul när hon seriöst ställer sig med tummen upp i luften. Ett tiotal bilar passerar men tillslut är de en som stannar. En go fransk/svensk/norsk kille som gladeligen körde oss till stan! Hur många finns det som han, inte många men lyckliga blev vi!

 
 

Sverd i fjell

 
 
 

Sverd i fjell ett mycket mysig utflyktsmål en härlig vårdag! 

 och jag slutar aldrig att förundras av hur härlig naturen är här i Norge, jag förstår varför de är så viktigt för dem att gå på tur och vara ute för man känner sig piggare av det. 

Men ibland saknar man ju det svenska så idag ska jag och mina sambos ta oss till IKEA för lite shopping till vår nya lya.

 
 
 

RSS 2.0